Aktuellt

cooltext182736556998803

Prisregn över vår fantastiska skola! Läs mer!

På måndagen hade Webbstjärnan sin årliga prisutdelning på hotell Rival i Stockholm. Stocksätterskolan tog hem storslam, priset för ”Årets nykomling” gick till modersmålsbloggen arabiskahallsberg.se, Åsas Treor fick ett hedersutnämnande i tävlingsklassen ”Årets klassblogg” och ”Årets lärarpris” gick till Veronie Lejonord. Läs NA’s artikel här!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Tre av lärarna på Stocksätterskolan, Gunilla Gerdvall, Åsa Eriksson Nylin och Veronie Lejonord är nominerade till Webbstjärnans lärarpris 2016.

TOPP 100!

Sex av Stocksätterskolans bloggar är med bland topp 100 i Webbstjärnans tävling. Läs mer här!

Thuka Said Haidar har med sin blogg http://arabiskahallsberg.se, som hon driver inom sin undervisning i Arabiska modersmål, utsetts av Webbstjärnan som ett ypperligt exempel på hur blogg kan användas i undervisningen. Webbstjärnan bjöd på tårta och både elever från Stocksätterskolan och Långängen deltog. Thuka och hennes elever deltar i Webbstjärnans nationella tävling som har sin final i maj 2016. Vi håller tummarna för att de ska gå vidare i tävlingen. Läs mer i Nerikes Allehanda!


ÖPPET HUS! Så här såg det ut!

I december uppmärksammades Stocksätterskolans nya maskot i NA. Läs!

maskot

Stocksätterskolans maskot, ritad av Gabriella Selme

År 3 i Sveriges Radio.
Fredag den 11 december firade Stocksätterskolan Lucia. Precis som sig bör var det treorna som höll i det traditionella Luciatåget. Eleverna genomförde tåget på ett alldeles fantastiskt sätt eller för att citera William i sexan: ”Idag var vi och kollade lucia i matsalen. Det var 3:orna som höll i det. Dom var sjukt duktiga. Linus syrra Hannah var själva lucian. Det var en kille som heter Mohammed som sjöng solo. Han var jätte duktig.”

 

På torsdagen den 19/11 besöktes Stocksätterskolan av Sveriges Radio. Det var Gunillas treor som hade besök av en reporter som heter Micha Arti och hon jobbar med ett program som heter Barnens Kultur som sänds på P1 18 december. Det handlade om den film som några elever hade gjort efter att ha sett teatern ”Medeas barn”.

Här finns elevernas film i sin helhet:

 

Stocksätterskolan har gjort det igen! Gunillas treor har tagit hem vinsten av årets Bergöötävling. I år var temat ”Tomtens borttappade luva” och i år tog Stocksätterskolan hem storslam. Förstaplatsen till år 3, andraplatsen till Rönnens förskoleklass, tredje plats till Åsas treor och även fjärdeplatsen kneps av Stocksätterskolans förskoleklass Eken.

image

 

Två lärare från Hallsberg nominerade till det pedagogiska priset ”Guldäpplet”

Webbknapp2015_198x56Läs mer på NA.se

apple-195628_6403

Stocksätterskolan 30 år Flyer lågupplöst

Stocksätterskolan har fått ytterligare en förstelärare: Stort GRATTIS till Maria Fogelqvist.

Än en gång har Stocksätterskolan fått utmärkelsen ”Årets klassblogg 2015”. Denna gång gick priset till Veronies Ettor.

webbstjarnan2-jpg

Skolkommunsatsning Hallsberg

Hallsbergs kommuns alla sju grundskolor kommer i och med höstterminen 2014 att ingå i ett arbete för att skapa ett långsiktigt och hållbart skolutvecklingsarbete utifrån en tydlig och väl förankrad kartläggning och analys.

Läs mer!

________________________________________________________________

Hallsbergs kommun har fått åtta nya Förstelärare. Fem av dem jobbar på Stocksätterskolan. Stort GRATTIS till Åsa Eriksson, Gunilla Gerdvall, Joakim Hammarlund, Tina Karlsson Mänd och Veronie Lejonord. Läs mer, NA 20141003.

Stocksätterskolan är en av de 20 skolor, av 526 granskade, som klarade sig utan anmärkning när Skolinspektionen gjorde sin granskning. Läs beslutet här!

Fredag 9 maj fick Veronies Treor från Stocksätterskolan första pris som ”Årets klassblogg 2014″. Tävlingen avgjordes i Stockholm idag. Motveringen lyder: en välkommenterad klassblogg med extra allt! I synnerhet syns eleverna som använder bloggen som en naturlig samlingsplats för samtalet om skolan.

Talang 2014

Vi är oerhört stolta över att få gratulera Åsas Ettor till segern i årets julkortstävling.

julkort 2013

Lämna en kommentar