Viktig info från Carin skolsköterska!

Viktig info om nötter, pälsdjur och allergi från Carin vår skolsköterska, klicka och läs.

 

Information från elevhälsans medicinska insats.

Jag heter Carin Ahl och arbetar på Stocksätterskolan som skolsköterska. Jag finns på skolan måndagar, tisdagar och fredagar 08:00-16:00. Jag finns på skolan för att erbjuda hälsobesök där jag följer elevens hälsa. Innehållet i hälsobesöket varierar med barnets ålder. Ditt barn kommer även att erbjudas vaccinationer. Behöver du komma i kontakt med mig är du välkommen att ringa eller maila, kontaktuppgifter finns på Sköllersta skolas hemsida, eller här nedan.

Jag vill passa på att informera om att detta är en nötfri skola. Det innebär att du inte får skicka med ditt barn mellanmål där nötter eller mandel förekommer.

Skolan är också parfymfri. Om du ska komma på möte på skolan bör du därför undvika att använda parfym eller rakvatten.

Har du djur hemma? Tänk på att det finns kamrater som är allergiska mot djur, kanske hemma, i skolan eller på fritids. Jag bifogar information om vad du kan behöva tänka på innan du skickar ditt barn till skolan.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Med vänlig hälsning

Carin Ahl

Skolsköterska carin.ahl@edu.hallsberg.se

0582-685409

 

Lämna en kommentar